Приготвянето на вкусни коледни бисквити

Приготвянето на вкусни коледни бисквити

Искате да изненадате близките си, да зарадвате любимите си хора с направата на вкусни коледни сладки?

Три полезни препоръки за приготвянето на вкусни коледни бисквити…

Искате да изненадате близките си, да зарадвате любимите си хора с направата на вкусни коледни сладки? Ако за пръв път опитвате уменията си в сладкарския бранш, то за да пожънете успех, би било добре да се вземете предвид някой от нашите съвети за успешно приготвяне на домашно направени коледни курабийки.

Дори и да сте абсолютен аматьор, не се притеснявайте, доверете се на себе си и експериментирайте! Mммм, сякаш започва да мирише много вкусно…

1. Една от най-големите тайни при приготвянето и изпичането на всички бисквити е: не ги изпускайте за нищо на света и за миг от погледа си!

Приготвянето на тестото за бисквитите е най-леста част от изпълняване на рецептите за направа на повечето видове бисквити. Няма да имате проблеми, ако се придържате строго към изискванията описани в дадената рецепта.

При изпичането обаче определено може да възникнат проблеми. Ето защо трябва непрестанно да следите какво се случва с вашите сладки, докато са във фурната.

Доколкото различните видове фурни и печки си имат своите собствени особености на работа, трябва внимателно да наблюдавате кога цветът на бисквитите ще започне да се изменя. Следете за промяната към леко златист цвят, това може да се случи по-бързо, отколкото си мислите, внимавайте!

За да избегнете изгарянето на долната част на бисквитите, вие трябва да използвате съд за по специален съд за печене: тефлонов или полиран. Може да изгорите курабиийките, ако ги печете в класически, обикновен съд и обрато рискувате да остат сурови, ако ги сложите в някакъв по-луксозен съд.

2. Малки изменения на зададените пропорции в рецептата, водят до големи изменения във вкуса на курабийките

Ако бисквитите ви са станали доста твърди, независимо че сте използвали описаните съставки, би било добре и да следвате техническите изисквания за направата на добре-бухнали и меки курабийки.

Така, казано с различни думи: ако в рецептата се казва, че трябва съставките да бъдат миксирани бавно и на ръка, не използвайте миксер, за да приключите по-бързо с дейността.

3. Печене на големи количества

Ако печете в два съда с бисквити наведнъж, може да се удължи процесът на самото печене. По време на изпичането променяйте позицията на отделните съдове поне няколко пъти. По този начин ще бъдете сигурни, че бисквитите ви ще бъдат изпечени до една и съща степен.

С малко късмет и търпение, вашият дом ще ухае на вкусни сладки тази година.. Дори бихте могли да откриете свой нов талант – в кулинарната област.

Така че, съберете кураж и вижте на какво сте способни в света на сладките изкушения – сега вие имате на разположения цяла година, за да усъвършенствате своите умения до следващата Коледа.

  • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
    Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
  • 100% гаранция
    Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
  • Обади ни се
    За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 55
  • Сигурност
    Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Top Shop

Продукти за дома, фитнес уреди, масажори, колата и градината, продукти за отслабване, красота и грижа за добър външен вид. Всичко това и още много само в онлайн магазина на Топ Шоп.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ